Turvajalkineiden valmistaja jo vuodesta 1971!

VALMISTUS

 

Giascolla on vankka tietämys turvajalkineiden valmistuksesta. Tärkeä osa on pohjalla, joka antaa turvajalkineille hyötyjä ja ominaisuuksia kuten antistaattisuuden tai pidon. Giasco on kokeillut erilaisia tuotantomenetelmiä ja on löytänyt menetelmän, joka paras kestävyyttä, turvallisuutta ja mukavuutta ajatellen: pohjan ruiskuvalu. Valu tehdään polyuretaaniyhdisteellä, joka muodostaa yhtenäisen kokonaisuuden pohjasta ja yläosasta. Tästä johtuen Giascot ovat korkealaatuisia ja kestäviä. Valmistus vaatii huolellista suunnittelua. Giasco tutkii ja suunnittelee yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa eri materiaaleja ja menetelmiä, joilla he tarjoavat parhaimmat ominaisuudet turvallisuuden, hengittävyyden ja mukavuuden osalta. Pitkälle viedyt valmistusmenetelmät ja tutkimustyö antavat Giascolle merkittävän kilpailuedun markkinoilla, kehittyneiden laitteiden ja ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi.

MATERIAALIT

 

Chiampon laakso -Giascon kotipaikka- tunnetaan maailmanlaajuisesti korkealaatuisen nahan työstämisestä ja tämä on Giascon toiminnan ydin. Sen vuoksi materiaalit ja osaaminen ovat huipussaan, jonka vuoksi Giascot ovat aina erittäin laadukkaita.

Jotta asiakas on tyytyväinen, laatu tarkoittaa Giascon tapauksessa kahta asiaa: käyttömukavuutta kaikissa olosuhteissa sekä maksimaalista turvallisuutta. Yksi tärkeimmistä Giascon toimintaperiaatteista on, että jokainen tuote on valmistettu parhaista mahdollisista materiaaleista, jotta turvajalkineiden käyttäjien hyvinvointi on taattu.

Jotta laatu voidaan taata, Giasco vaatii myös tavarantoimittajiltaan tarkkaa laadunvalvontaa.

VASTUULLISUUS

 

Yhteiskuntavastuullisuus on yksi Giascon toiminta-ajatuksista.

Yritys pitää arvoinaan ja edistää mm. solidaarisuutta sekä samalla jatkuvasti vähentää toimintansa vaikutusta ympäristöön ja luontoon.

Kestävä kehitys on otettu huomioon kaikessa Giascon toiminnassa sekä Giascon yhteistyökumppaneiden toiminnassa.

HISTORIA

 

Vuonna 1971 perustajat Mariarosa Gianesini ja Attilio Scolaro valmistavat kotonaan ensimmäiset turvajalkineet Chiampossa, Vicenzan maakunnassa. Idea on toimiva ja Scolaron perhe alkaa sijoittamaan projektiin, mutta rajoittuneiden voimavarojen vuoksi vain muutama tusina jalkinepareja valmistetaan päivässä pääosin muutamien artisaanien käsityönä.

Jo alkuvuosien aikana tuotannon laajentamista vaaditaan. Alalla toimii vain muutamia turvajalkinevalmistajia, mutta kysyntä turvajalkineille kasvaa kun turvallisuutta työoloissa pyritään lisäämään. 80-luku näyttelee suurta osaa historiassa, kun ulkomaiset markkinat kehittyvät ja Giasco kansainvälistyy. Kansainvälistyminen tuo yrityksen tuotteiden myyntiin suuren kasvun ja kysynnän, joka on säilynyt tähän päivään asti huippulaatuisten tuotteiden ja menestyneen tuotekehityksen myötä.

Tuote on lisätty toivelistalle.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.