NRA Trading Oy perustettiin vuonna 2017 kolmen idearikkaan nuoren miehen voimin. Yritys on keskittynyt Giascon valmistamien turvajalkineiden tukkukauppaan ja yritysmyyntiin, joka takaa ensiluokkaisen palvelukokonaisuuden nopeista toimituksista jalkineiden sovituksiin työpaikalla. Yrityksemme missio on parantaa suomalaisten työntekijöiden työssä viihtyvyyttä Giasco-tuotteilla, jotka tarjoavat uusia ergonomisia ratkaisuja varsinkin teollisuuden työntekijöiden tarpeita ajatellen muun muassa keinupohjaisilla turvajalkineilla.

Yritysmyyntipalvelumme tarjoaa teille helpon kokonaisuuden. Pyynnöstänne aluemyyntiedustajamme tulee esittelemään tuotteitamme ja halutessanne, tekee teille erittäin kilpailukykyisen tarjouksen. Halutessanne, hän tuo sovitussarjan eri malleista, jos haluatte hankkia yrityksenne työntekijöille turvajalkineita massatilauksena. Kyseinen palvelutarjonta on veloitukseton. Yritysmyyntipalveluumme kuuluu myös verkkokauppa, www.turvajalkineet.com, johon tarpeen tullen voitte tehdä tilin ja tilata tuotteita verkon kautta, esimerkiksi silloin, jos tarvitsette nopeita varastotäydennyksiä.

Turvajalkinehankinnat ovat yrityksissä euromääräisesti mitattuna suuria hankintoja, joten haluammekin muistuttaa asiakkaitamme:

KILPAILUTTAKAA AINA TURVAJALKINEHANKINTANNE!

NRA Trading Oy

Hetilänkuja 4

85800 Haapajärvi

Y-Tunnus 2846631-2

Tuote on lisätty toivelistalle.

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.